Mezinárodní komparace svatebního trhu - případová studie Na Staré poště - Tomanová, Magdalena; Štěpánek, Petr; Yusupova, Regina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato diplomová práce se zaměřuje na identifikaci inovací ze zahraničí v oblasti zprostředkování svatebních služeb pro podnik Na Staré poště, s cílem zlepšit jeho konkurenceschopnost a prosperitu. Práce vychází z komparace českého a amerického trhu a její obsah je strukturován do čtyř kapitol, které se věnují specifickým tématům souvisejícím s tímto odvětvím. Na základě analýzy trendů a poznatků z amerického trhu je navržena implementace těchto prvků do podnikání, konkrétně poskytnutí nadstandardních služeb a rozšíření nabídky. Výsledkem práce jsou plány do budoucna, na kterých bude intenzivně pracováno, aby byly realizovány. Tato práce představuje případovou studii a může být přínosem pro všechny, kteří se zajímají o svatební průmysl a chtějí zlepšit své podnikání v této oblasti.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses