Aplikace vybraných metod operačního managementu při optimalizaci výrobního procesu - Příhodová, Kateřina; Váchová, Lucie; Černá, Anna, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá aplikací metod operačního managementu pro optima-lizaci výrobního procesu. Cílem práce je najít úzká místa ve výrobním procesu za po-moci mapy hodnotového toku a procesní mapy. První část práce se zaměřuje na teore-tický přehled pojmů spojených s optimalizací a štíhlým řízením. Dále se práce věnuje popisu metodiky mapování procesů, s důrazem na mapu hodnotového toku, procesní mapu a špagetový diagram. Následně je provedena analýza současného stavu výrobního procesu a identifikace problémových oblastí. Na základě těchto informací je navrženo několik zlepšení výrobního procesu. Výsledkem práce jsou doporučení pro zlepšení výrobního procesu.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses