Vstup firmy Pilulka Lékárny a.s. na německý trh - Karlovec, Adam; Hinčica, Vít; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu strategie expanze společnosti Pilulka Lékárny a.s. na nový trh, kterým je v tomto případě trh německý. Teoretická část obsahuje detailní popis vzniku a vývoje odvětví e-commerce s následným zaměřením přímo na německé prostředí a lékárenský prodej. V poslední kapitole teoretické části jsou definovány možné způsoby vstupu společnosti na trh a motivace, které jsou za těmito rozhodnutími. Praktická část obsahuje představení společnosti a pokračuje analýzami společnosti - analýzou finanční a Porterovou analýzou pěti sil. Na základě těchto provedených analýz je poté navržen postup expanze společnosti.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses