Krize jako impulz k přeměně struktury společnosti - Králová, Šárka; Vašíčková, Veronika; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Diplomová práce se zabývá problematikou organizační krize v kontextu rodinného podniku. Stěžejní bude identifikace vývojové fáze organizace a zejména její možné příčiny, které by měly být zdrojem nezbytné změny. Jejím cílem je vytvoření návrhu nového uspořádání organizace reagujícího na důsledky organizační krize. V analytické části je zhodnocena finanční situace ze sekundárních zdrojů a jsou zpracována primární data z polostrukturovaných rozhovorů se zaměstnanci společnosti, kde se zjišťovala funkčnost současné organi-zační struktury, styl řízení, nastavené procesy a kontrolní mechanismy. Smyslem je nastavení a vytvoření funkčního modelu, který bude společnost rozvíjet a posouvat dál.
Vedoucí práce: Veronika Vašíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses