Online nástroje pro projektové řízení - Hanzálková, Veronika (2023)
Tato práce se zabývá online nástroji pro projektové řízení s cílem identifikovat klíčová kritéria pro výběr nástroje v malých podnicích. Tato kritéria jsou zohledněna v tematických celcích dotazníku pro strukturované rozhovory, které autorka vede s majiteli, nebo projektovými manažery vybraného vzorku firem. Dotazník obsahuje škálovatelné otázky, díky kterým se pomocí váženého průměru vypočítá váha jednotlivých kritérií a díky tomu se určí jejich významnost. Dotazník dále obsahuje otevřené otázky, které poskytují prostor pro rozvinutí jednotlivých tematických celků a vytvářejí prostor pro diskusi. Nejdůležitějším kritériem pro výběr online nástroje jsou jeho možnosti v řízení úkolů a konkrétně možnost jednotlivých vizuálních zobrazeních.