Online nástroje pro projektové řízení - Hanzálková, Veronika; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tato práce se zabývá online nástroji pro projektové řízení s cílem identifikovat klíčová kritéria pro výběr nástroje v malých podnicích. Tato kritéria jsou zohledněna v tematických celcích dotazníku pro strukturované rozhovory, které autorka vede s majiteli, nebo projektovými manažery vybraného vzorku firem. Dotazník obsahuje škálovatelné otázky, díky kterým se pomocí váženého průměru vypočítá váha jednotlivých kritérií a díky tomu se určí jejich významnost. Dotazník dále obsahuje otevřené otázky, které poskytují prostor pro rozvinutí jednotlivých tematických celků a vytvářejí prostor pro diskusi. Nejdůležitějším kritériem pro výběr online nástroje jsou jeho možnosti v řízení úkolů a konkrétně možnost jednotlivých vizuálních zobrazeních.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses