Vytvoření technologické platformy pro výuku vývoje a konfigurace na platformě Salesforce - Vovčuk, Jurij (2023)
Salesforce platforma se stává lídrem v automatizaci podnikových procesů, avšak stále chybí komplexní výukový rámec pro získání znalostí a praktických dovednosti potřebných pro roli Salesforce vývojáře/technického analytika. Tato diplomová práce si klade za cíl navrhnout a vytvořit technologický rámec pro výuku konfigurace a vývoje na platformě Salesforce. Práce využívá analýzu a syntézu informací z obsahu Salesforce certifikací, metodologii založenou na systematickém mapování kognitivních cílů dle Bloomovy taxonomie a interdisciplinární přístup pro vytvoření integrovaného výukového rámce a aplikace. Výsledkem práce je vytvoření strukturovaného výukového rámce, který zahrnuje teoretické a praktické aspekty konfigurace a vývoje na platformě Salesforce. Tento rámec může sloužit jako základ pro nové výukové kurzy na VŠE, pro samostudium studentů nebo jako materiál pro zaučení juniorních absolventů ve firmách.