Postavení cross teams v SAFe frameworku - Moudrá, Kristýna (2023)
Diplomová práce se zabývá postavením Cross Teams v SAFe® frameworku v rámci specifické společnosti. Cíli práce bylo zkoumat fungování SAFe®, specificky Cross Teams ve firmě, a prozkoumat problémy kolize kompetencí Cross Teamů s ostatními pravidly a směrnicemi v korporaci, popřípadě nalézt další problémy Cross Teams v této firmě. Tyto problémy byly identifikovány, popsány, a byla navržena případná řešení. Řešení byla hodnocena dle odhadované přínosnosti, komplexity, implementačních nákladů a provozních nákladů. Taktéž byly vytvořeny návrhy řešení pro identifikovanou kolizi, a byla identifikována hodnota návrhů na základě compliance, náročnosti implementace, udržitelnosti, efektivnosti, nákladů a provozních nákladů.