Postavení cross teams v SAFe frameworku - Moudrá, Kristýna; Bruckner, Tomáš, 1974-; Kubeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Diplomová práce se zabývá postavením Cross Teams v SAFe® frameworku v rámci specifické společnosti. Cíli práce bylo zkoumat fungování SAFe®, specificky Cross Teams ve firmě, a prozkoumat problémy kolize kompetencí Cross Teamů s ostatními pravidly a směrnicemi v korporaci, popřípadě nalézt další problémy Cross Teams v této firmě. Tyto problémy byly identifikovány, popsány, a byla navržena případná řešení. Řešení byla hodnocena dle odhadované přínosnosti, komplexity, implementačních nákladů a provozních nákladů. Taktéž byly vytvořeny návrhy řešení pro identifikovanou kolizi, a byla identifikována hodnota návrhů na základě compliance, náročnosti implementace, udržitelnosti, efektivnosti, nákladů a provozních nákladů.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: řízení podnikové informatiky [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses