Analýza a návrh aplikace pro podporu ambasadorů komunikace - Večerníková, Šárka (2023)
Diplomová práce se zabývá designovým návrhem aplikace pro podporu ambasadorů komunikace za pomoci Garretova přístupu pěti úrovní UX a metody Double Diamond. Vysoké školy zahrnují do své marketingové kampaně studenty reprezentující jejich školu v očích potencionálního uchazeče o studium. Tito studenti jsou ambasadoři komunikace vysoké školy. Pro úspěšný chod marketingové kampaně je důležitá kvalitní správa projektu. Pro reprezentaci tohoto druhu kampaně byl vybrán projekt s názvem „Stačí se zeptat“, který byl v rámci diplomové práce zanalyzován a prozkoumán. Na základě vzniklých poznatků bylo navrženo řešení aplikace pro podporu ambasadorů. Cílem diplomové práce bylo vytvořit prototyp návrhu UX designu aplikace pro podporu ambasadorů komunikace Fakulty informatiky a statistiky na Vysoké škole ekonomické v Praze. Návrh byl následně otestován pomocí uživatelského testování s ambasadory a schválen projektovým manažerem.