Reporting výkonu programatické reklamy ve firmě střední velikosti - Vacek, Filip; Potančok, Martin; Janů, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem diplomové práce je navrhnout a implementovat Business Intelligence řešení pro společnost R2B2. Účelem řešení je vytvořit analytický kokpit, který umožní analytickému týmu lépe sledovat výkon programatické reklamy. Na začátku práce je uvedena motivace ke zpracování řešení, dále business zadání, které uvádí společnost, pro kterou je řešení vypracováno a také jsou zde vypsány jednotlivé důvody, které má pro zájem o řešení. Následuje datové zadání projektu, kde jsou vydefinované produkční systémy a také požadavky společnosti na řešení. V následující části práce popisuje samotnou implementaci prototypového řešení. Od extrakce dat z produkčních systémů až po samotnou distribuci řešení ke koncovým uživatelům. Poslední kapitola se věnuje konsolidaci datového modelu řešení. Tu tvoří výběr vhodného nástroje a následovnou implementaci.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses