Návrh interného reportingu a jeho implementácia v spoločnosti - Mičáková, Zuzana; Šedivá, Zuzana, 1961-; Rejmonová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tématem diplomové práce je vytvoření návrhu řešení reportingu a jeho implementace ve společnosti. Primárním cílem práce je automatizace procesu reportingu ve vybraných odděleních společnosti. Očekávaným přínosem pro společnost je získání přehlednějšího a snáze dostupného komplexního přehledu o svých činnostech a výsledcích sledovaných klíčových ukazatelů při poskytování služeb IT podpory svým zákazníkům. Na základě úvodní studie, analýzy současného stavu a analýzy požadavků klíčových uživatelů je vytvořen logický návrh, podle kterého bylo přistoupeno k vývoji a implementaci nového reportingového řešení. V průběhu celého procesu vývoje probíhaly konzultace s klíčovými uživateli. Během procesu vývoje byl kladen důraz také na efektivní parametrizaci dat a vytvoření technické dokumentace pro udržitelnost návrhů a jejich případnou změnu či rozšíření v budoucnu. V současné době je vyvinuté řešení reportingu otestováno a plně využíváno jeho klíčovými uživateli. Od klíčových uživatelů byla získána zpětná vazba k implementovanému řešení reportingu. S ohledem na výsledky analýzy zpětné vazby je v práci popsáno celkové zhodnocení jejího přínosu a jsou formulována i doporučení pro budoucí vývoj nového reportingového řešení.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses