Realizace BI řešení pro hodnocení výkonnosti týmu a jeho členů - Pěstová, Karolína; Stanovská, Iva; Suchá, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Plánování projektů, plánování kapacit, sledování a hodnocení výkonnosti týmu i jednotlivých členů jsou témata, kterými se zabývá každá větší i menší firma či společnost. Technologie Business Intelligence (BI) nabízí „data driven“ přístup ke shromažďování a analýze podnikových dat. Poskytuje těm, kdo rozhodují, data potřebná k analýze a vyhodnocení situace, na jejichž základě lze následně dělati informovaná rozhodnutí, volit další postupy a strategie. Předmětem práce je návrh a realizace BI řešení pro hodnocení výkonnosti zaměstnanců a projektových týmů, včetně realizace přístupu ke komplexním a aktuálním datům o výkonu a také možnosti rychlejšího rozhodování.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses