Zneužití tradiční lidové kultury ke komerčním účelům - Peprníčková, Eliška (2023)
Cílem bakalářské práce je seznámit se s tradičními českými lidovými svátky, jak se tyto svátky tradičně slavily a jak v současnosti vypadá jejich komercializace. Bakalářská práce bude zkoumat, zda česká populace vnímá komercializaci českých svátků a zda pro ni svátky ztratily kvůli komercializaci na původní hodnotě a významu.