Zneužití tradiční lidové kultury ke komerčním účelům - Peprníčková, Eliška; Malcová, Zuzana, 1954-; Skopová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem bakalářské práce je seznámit se s tradičními českými lidovými svátky, jak se tyto svátky tradičně slavily a jak v současnosti vypadá jejich komercializace. Bakalářská práce bude zkoumat, zda česká populace vnímá komercializaci českých svátků a zda pro ni svátky ztratily kvůli komercializaci na původní hodnotě a významu.
Vedoucí práce: Zuzana Malcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses