Produktová fotografie sportovní obuvi - Nguyen, Mai Anh (2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na fotografickou produkci sportovní obuvi. Cílem práce je přiblížit společnosti produktovou fotografii, její historii, produkci a úpravu. V teoretické práci vycházím ze zdrojů od zkušených fotografů, kde se jejich prací snažím přiblížit produktovou fotografii obuvi. V praktické části vycházím z vlastních zkušeností, kde jsem si vytvořila portfolio a zkontaktovala firmy s nabídkou spolupráce. Dále popisuji jednotlivé spolupráce a v celé praktické části dokazuji fakta vypsaná v části teoretické. Tato závěrečná práce je zaměřená na fotografickou produkci sportovní obuvi. Určena je širší, i odborné veřejnosti. Cílem této práce je výroba produktové a reklamní fotografie vlastní kampaní v obuvním průmyslu. Teoretická část je zaměřena na historii trendů v oblasti sportovní obuvi a jejího reklamního marketingu. Dále rozebírá teorii focení produktových fotografií a její následnou postprodukci. Praktická část je zaměřena na vlastní práci v obuvním průmyslu. Od vytváření vlastního portfolia, po kontaktování firem, komunikace a práce s nimi. Konec je zakončen analýzou celé práce.