Pojistné podvody - Jindrová, Alexandra; Tisová, Petra; Fiala, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu fenoménu pojistných podvodů na pojistném trhu v České republice. Zabývá se problematikou nekalých jednání klientů, které mají dopad nejen na samotné pojišťovny, ale i na společnost jako celek. Neméně významnou rovinou práce je zmínka o dopadu pandemie covidu-19 na pojistný trh. V práci je taktéž popsán proces vyšetřování pojistného podvodu, stejně tak je nastíněna prevence ze strany pojistitelů za účelem předcházení vzniku podvodných jednání.
Vedoucí práce: Petra Tisová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses