Gastroturistika v ČR se zaměřením na vinařské slavnosti - Gleichová, Štěpánka; Bejdáková, Blanka; Lukášová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá gastroturistikou v České republice se zaměřením na vinařské slavnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje pojmy z cestovního ruchu, gastronomie a charakterizuje gastroturistiku a vinařský cestovní ruch. Praktická část charakterizuje 5 vybraných vinařských slavností v České republice a zabývá se zkoumáním oblíbenosti vinařských slavností. Součástí práce jsou výsledky z dotazníkového šetření. V závěru jsou doporučení autorky práce. Text je doplněn obrázky a grafy.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses