Projektové řízení v malém podniku - Kopecká, Kateřina (2023)
Tato práce se zabývá realitou projektového řízení v malých firmách, které se potýkají s řadou charakteristických problémů. Pro eliminaci těchto problémů je cílem práce vybrat vhodný nástroj pro podporu projektového řízení ve firmě, který bude poskytovat prostředí pro spolupráci zaměstnanců, a bude je podporovat v efektivnější práci. Výběr vhodného nástroje byl realizován multikriteriální analýzou sestavenou na základě kritérií, které vycházely z požadavků firmy Motocentrum HK. Vybraný nástroj, Microsoft Planner, který nejlépe korespondoval s představami vedení firmy, byl následně použit pro zpracování vzorového projektu, který slouží jako inspirace pro budoucí práci na projektech. Autorem byl na ukázku zpracován firmou v budoucnu plánovaný projekt. Vedení bylo s nástrojem a jeho možnostmi spokojené a je plánováno jeho plné nasazení do firmy na září 2023.