Projektové řízení v malém podniku - Kopecká, Kateřina; Oškrdal, Václav; Okál, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato práce se zabývá realitou projektového řízení v malých firmách, které se potýkají s řadou charakteristických problémů. Pro eliminaci těchto problémů je cílem práce vybrat vhodný nástroj pro podporu projektového řízení ve firmě, který bude poskytovat prostředí pro spolupráci zaměstnanců, a bude je podporovat v efektivnější práci. Výběr vhodného nástroje byl realizován multikriteriální analýzou sestavenou na základě kritérií, které vycházely z požadavků firmy Motocentrum HK. Vybraný nástroj, Microsoft Planner, který nejlépe korespondoval s představami vedení firmy, byl následně použit pro zpracování vzorového projektu, který slouží jako inspirace pro budoucí práci na projektech. Autorem byl na ukázku zpracován firmou v budoucnu plánovaný projekt. Vedení bylo s nástrojem a jeho možnostmi spokojené a je plánováno jeho plné nasazení do firmy na září 2023.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses