Online marketingová komunikace soukromé stomatologické ordinace - Skokanová, Monika (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci stomatologické ordinace Denté Clinic Prague s.r.o. Cílem práce je, na základě analýzy současného stavu online komunikace stomatologické ordinace, navrhnout opatření na její zlepšení. V teoretické části jsou definovány pojmy z oblasti online komunikace. Praktická část je věnována obsahové analýze společnosti a konkurence a dotazníkovému šetření. Praktická část je doplněna o sekundární data z MML-TGI analýzy. Závěrem práce jsou sloučeny poznatky z praktické části společně s teoretickými východisky, na základě, kterých jsou sestavena doporučení na zlepšení online komunikace vybrané zubní ordinace.