Online marketingová komunikace soukromé stomatologické ordinace - Skokanová, Monika; Zamazalová, Marcela; Procházková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci stomatologické ordinace Denté Clinic Prague s.r.o. Cílem práce je, na základě analýzy současného stavu online komunikace stomatologické ordinace, navrhnout opatření na její zlepšení. V teoretické části jsou definovány pojmy z oblasti online komunikace. Praktická část je věnována obsahové analýze společnosti a konkurence a dotazníkovému šetření. Praktická část je doplněna o sekundární data z MML-TGI analýzy. Závěrem práce jsou sloučeny poznatky z praktické části společně s teoretickými východisky, na základě, kterých jsou sestavena doporučení na zlepšení online komunikace vybrané zubní ordinace.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses