Analýza finančnej gramotnosti študentov stredných a vysokých škôl - Kubačková, Karolína (2023)
Diplomová práca sa venuje finančnej gramotnosti, a to konkrétne finančnej gramotnosti študentov stredných a vysokých škôl. Práca má teoreticko-analytický charakter. Cieľom diplomovej práce je v kontexte kvantitatívneho prieskumu analyzovať finančnú gramotnosť študentov stredných a vysokých škôl v podmienkach Českej a Slovenskej republiky. Na základe zistených skutočností predkladá práca v závere návrhy a odporučenia pre prax.