Analýza finančnej gramotnosti študentov stredných a vysokých škôl - Kubačková, Karolína; Radová, Jarmila; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práca sa venuje finančnej gramotnosti, a to konkrétne finančnej gramotnosti študentov stredných a vysokých škôl. Práca má teoreticko-analytický charakter. Cieľom diplomovej práce je v kontexte kvantitatívneho prieskumu analyzovať finančnú gramotnosť študentov stredných a vysokých škôl v podmienkach Českej a Slovenskej republiky. Na základe zistených skutočností predkladá práca v závere návrhy a odporučenia pre prax.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses