Nea Sofia - Juríček, Tomáš; Kaizr, Jaroslav; Streblov, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato práca se zaoberá výstavbou a rozvojom územia Sofijského námestia v katastrálnom území Modřany v hl. m. Prahe so zastaviteľným územím o rozlohe zhruba 114 000 m2. Ide se o územie s nevyužitým urbanistickým potenciálom a s komplikovanými vlastníckými vzťahmi, které zahrňujú pozemky hl. m. Prahy, pozemky súkromných osôb a pozemky v správe mestskej časti Praha 12. Cieľom je vytvorit nové lokálne centrum Modřan s urbanistickou a architektonickou kvalitou.
Vedoucí práce: Jaroslav Kaizr
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet