Analýza logistické společnosti a návrh analytických aplikaci - Tuma, Andrii; Pour, Jan; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat logistickou společnost a navrhnout vhodnou analytickou aplikaci, která poskytne managementu společnosti připravovat kvalitní reporting o vybraných činností firmy pro podporu manažerského rozhodování. V první kapitole bude provedena rešerše dostupných zdrojů, která popíše, se kterými knihami a články autor pracoval a kterými se inspiroval. Druhá kapitola s názvem Logistický průmysl popíše logistické procesy a současný stav tohoto průmyslu. Ve třetí kapitole budou prezentována data z provozu vybrané společnosti. Ve čtvrté kapitole bude popsána metodika realizace analýzy a návrhu analytická aplikace. V páté kapitole budou analyzována data o logistické firmě z několika pohledů. Šestá kapitola popíše vlastní návrh aplikace a závěrečná sedmá kapitola popíše možnosti praktického používání navržené aplikace.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses