Analýza a porovnanie rámcov podnikovej architektúry - Horváthová, Lýdia; Sládek, Pavel; Maryška, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Táto práca sa venuje problematike podnikovej architektúry a výberom vhodného architektonického rámca pre spoločnosť. Cieľom práce je návrh metodiky postupu pri výbere architektonického rámca a jej následné použitie v telekomunikačnom podniku. Podnik je analyzovaný podľa krokov opísaných v metodike a následne sú na základe výstupov analýzy vybrané na bližšie porovnanie rámce vhodné pre podnik. Tie sú bodovo ohodnotené podľa zvolených kritérií a následne je vybraná vhodná alternatíva pokrývajúca potreby všetky podniku.
Vedoucí práce: Pavel Sládek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses