Implementace a evaluace algoritmu LP Rules - Čapský, Jiří (2023)
Práce je zaměřena na implementaci a evaluaci algoritmu LP Rules, který slouží k indukci rozhodovacích pravidel pro znalostní grafy. V teoretické části je popsán algoritmus LP Rules a jsou také představeny další algoritmy zabývající se stejnou problematikou. V praktické části je popsána implementace algoritmu v jazyce Python. Nakonec je provedena evaluace implementace na vybraných datasetech. Výsledky jsou porovnány s těmi dosaženými autory LP Rules.