Implementace a evaluace algoritmu LP Rules - Čapský, Jiří; Kliegr, Tomáš; Zeman, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Práce je zaměřena na implementaci a evaluaci algoritmu LP Rules, který slouží k indukci rozhodovacích pravidel pro znalostní grafy. V teoretické části je popsán algoritmus LP Rules a jsou také představeny další algoritmy zabývající se stejnou problematikou. V praktické části je popsána implementace algoritmu v jazyce Python. Nakonec je provedena evaluace implementace na vybraných datasetech. Výsledky jsou porovnány s těmi dosaženými autory LP Rules.
Vedoucí práce: Tomáš Kliegr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses