Sběr veřejných dat o součástkách - modul v prostředí Odoo - Cafourek, Petr (2023)
Tato bakalářská práce je zaměřená na vývoj modulu do informačního systému Odoo 14. Hlavním cílem práce je vývoj modulu Odoo orientovaného na sběr veřejných dat o součástkách dodávaných společnosti NETIO. První část práce je věnována teorii v oblasti automatizovaného sběru dat a Odoo frameworku. Druhá část práce, tedy čtvrtá a pátá kapitola, je zaměřena na vývoj rozšiřujícího Odoo modulu. Ve čtvrté kapitole je podrobně popsána metodika vývoje. Pátá kapitola obsahuje výsledky jednotlivých fází vývoje modulu. Nejprve byla provedena analýza požadavků. Poté byl vytvořen návrh grafického rozhraní a modelů klíčových částí modulu. Podle návrhu byl modul následně implementován. Fáze implementace detailně popisuje vybrané části vyvinutého modulu. Poslední sekce kapitoly se věnuje postupu instalace a prvotní konfigurací modulu.