Vztah vybrané skupiny uživatelů k systémům eGovernmentu ČR - Sachanka, Dziana; Papík, Richard, 1962-; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zjištění postoje vybrané skupiny uživatelů k systémům eGovernmentu v České republice. Cílem práce je zjistit, jakým způsobem tito uživatelé vnímají eGovernment, jakým způsobem ho využívají a jaké jsou jejich zkušenosti s jednotlivými systémy. V teoretické části jsou popsány základní principy eGovernmentu, charakterizovány vybrané služby a teoretické modely vztahu k systémům eGovernmentu. V praktické části jsou prezentovány výsledky výzkumu, který byl proveden mezi vybranou skupinou uživatelů eGovernmentu. Výzkum se zaměřil na jejich postoj k eGovernmentu, motivaci a zkušenosti s jeho využíváním. Na základě získaných dat jsou navržena opatření, která by mohla přispět ke zlepšení vztahu mezi uživateli a systémy eGovernmentu v České republice.
Vedoucí práce: Richard Papík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses