Tvorba online komunikační strategie pro značku Europarfemy.cz - Halytska, Polina; Truhlář, Filip; Gburíková, Alžbeta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou online komunikační strategie pro značku Europarfemy.cz, která prodává parfémy a kosmetiku. Mezi použité metody patří kvantitativní výzkum a rešerše online zdrojů i literatury. Teoretická část obsahuje klíčové pojmy, nezbytné pro tvorbu strategie komunikace. Uvádí se v ní, co je marketingová komunikace, za jakým účelem se provádí, pomocí kterých nástrojů a za jakých předpokladů je efektivní. Dále se popisuje postup tvorby strategie komunikace, z jakých konkrétních kroků se skládá. V praktické části se představuje značka Europarfemy.cz, určuje se její cílové publikum, provádí se analýza její současné komunikace a komunikace konkurenčních značek. Také praktická část obsahuje výsledky uskutečněného dotazníkového šetření, na základě kterých byly stanoveny cíle komunikační strategie. Dále je představený její samotný návrh.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses