Analýza hry League of Legends - Tůma, Štěpán; Danko, Jakub; Čabla, Adam, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nejlepších 50 hráčů League of Legends, jedné z nejpopulárnější počítačových her, na serveru EUNE. Cílem práce je analyzovat herní styl těchto hráčů a pomocí různých metod určit ty nejúspěšnější strategie hraní. Dalším cílem je přiblížit a vysvětlit čtenářovi hru, seznámit jej s jednotlivými rolemi hráčů a snažit se určit tu nejlepší pro postupování žebříčkem. V práci byly použity metody analýzy rozptylu, shluková analýza a analýza sociální sítě. Díky těmto metodám jsme dospěli k řadě zajímavých výsledků, které mohou být nápomocné jak těm nejlepším z hráčů, tak i nováčkům v této oblasti.
Vedoucí práce: Jakub Danko
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses