Sociální sítě jako marketingový nástroj - Kouřimský, Michal; Syrovátková, Jana; Větrovský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Sociální sítě představují v dnešní době neodmyslitelnou součást online marketingu jakékoliv společnosti. Tato bakalářská práce se zabývá tou nejpopulárnější z nich, tedy Facebookem. Práce je pojata jako velmi zjednodušený manuál pro uživatele, kteří chtějí začít smysluplně využívat svůj firemní profil, ale neví, jaké prvky je možné na Facebooku vytvářet a jak. V teoretické části jsou ukázány vybrané statistiky Facebooku a jeho srovnání s konkurenty. Poté již práce přechází čistě k Facebooku. Přehledně jsou vyjmenovány druhy příspěvků, jejich doporučené rozměry a vytvoření. Následují informace o reklamě na této sociální síti, měření jejich výkonnosti a možnosti spuštění. V praktické části se zaměřuje na facebookový profil firmy Epona Interiors. Cílem bakalářské práce je oživit profil této firmy, což časem povede ke zvýšenému dosahu příspěvků a počtu sledujících.
Vedoucí práce: Jana Syrovátková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses