Komunikačné a sociálne siete v riadení firmy XY a ich vplyv na zamestnancov - Gaľašová, Veronika; Hubinková, Zuzana, 1971-; Potocká, Alexandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Táto bakalárska práca sa zaoberá problematikou využívania komunikačných a sociálnych sietí v riadení firmy XY a ich vplyvu na zamestnancov. V teoretickej časti sú postupne rozobrané základné pojmy súvisiace s danou témou. Venujeme sa komunikácií, internej firemnej komunikácií, komunikačným a sociálnym sieťam a ich vplyvu, ktorý môžu mať na užívateľov. Ďalej poukazujeme na možné výhody a nevýhody práce z domova v rámci firemnej komunikácie. Na teoretickú časť nadväzuje praktická časť, v rámci ktorej bol uskutočnený kvalitatívny výskum pomocou pološtrukturovaných rozhovorov s vybranými zamestnancami firmy XY. Cieľom bakalárskej práce je poukázať na vývoj, využitie a užitočnosť komunikačných a sociálnych sietí na pracovisku a ich vplyv na zamestnancov vo firme XY. V závere práce sú na základe výsledkov výskumu sformulované odporúčania pre firmu XY. Výstupy práce môžu byť užitočné pre vedenie firmy XY, prípadne pre ďalšie firmy, ktoré využívajú komunikačné a sociálne siete v riadení.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses