Strategická analýza podniku proDiscgolf.cz - Kadlecová, Pavlína (2023)
Cílem této bakalářské práce je na základě výstupů strategické analýzy zhodnotit aktuální pozici podniku proDiscgolf.cz na trhu a formulovat strategická doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a udržení dlouhodobého úspěchu. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá tématem strategické analýzy a slouží jako podklad pro vypracování praktické části práce. V praktické části jsou metody strategické analýzy aplikovány na vybraný podnik. Na závěr je provedena syntéza výsledků pomocí SWOT analýzy, na jejímž základě jsou formulována strategická doporučení pro rozvoj podniku.