Strategická analýza podniku proDiscgolf.cz - Kadlecová, Pavlína; Krause, Josef, 1978-; Lipová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je na základě výstupů strategické analýzy zhodnotit aktuální pozici podniku proDiscgolf.cz na trhu a formulovat strategická doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a udržení dlouhodobého úspěchu. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá tématem strategické analýzy a slouží jako podklad pro vypracování praktické části práce. V praktické části jsou metody strategické analýzy aplikovány na vybraný podnik. Na závěr je provedena syntéza výsledků pomocí SWOT analýzy, na jejímž základě jsou formulována strategická doporučení pro rozvoj podniku.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses