Metaverse - vývoj VR aplikace - Otoupal, Jiří (2023)
Tato práce shrnuje vývoj Metaverse aplikace od výběru herního jádra, vytváření herních 3D a 2D modelů, herních mechanik, textur a světa tak, aby byly pro hráče zábavné a poutavé. Cílem této práce bylo přiblížit vývoj Metaverse aplikací a vytvoření hratelné aplikace, která se odehrává ve Virtuální realitě.