Metaverse - vývoj VR aplikace - Otoupal, Jiří; Valový, Marcel; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato práce shrnuje vývoj Metaverse aplikace od výběru herního jádra, vytváření herních 3D a 2D modelů, herních mechanik, textur a světa tak, aby byly pro hráče zábavné a poutavé. Cílem této práce bylo přiblížit vývoj Metaverse aplikací a vytvoření hratelné aplikace, která se odehrává ve Virtuální realitě.
Vedoucí práce: Marcel Valový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses