Získávání a výběr zaměstnanců ve vybrané organizaci - Laurichová, Dominika; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Kvalitou náborového procesu by se měla zabývat každá společnost, která zaměstnává pracovníky. Správné nastavení výběrového řízení je složitý proces, kterým se zabývá mnoho odborníků. Vhodně nastavené výběrové řízení vede k získání kvalitních zaměstnanců, kteří jsou klíčoví pro úspěšnost společnosti. Nově přijatí zaměstnanci ovšem mohou selhat, pokud nejsou využity adekvátní metody náboru. Proto je nesmírně důležité tyto metody identifkovat a aplikovat ve výběrovém řízení. Cílem bakalářské práce je analyzovat, zhodnotit a přispět k efektivnějšímu náborovému procesu ve vybraném podniku. Ke zhodnocení efektivity náborového a výběrového procesu vybraného podniku bude využita metoda hloubkových rozhovorů s pracovníkem vybrané společnosti a s uchazeči o práci v dané organizaci. Tato metoda bude doplněna o vyhodnocení úspěšnosti uchazečů ve vstupních testech a o vlastní vhled do společnosti.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses