Komunikačná stratégia značky Oreo - Ladislavová, Simona (2023)
Primárnym cieľom diplomovej práce je zistiť, ako je značka sušienok OREO a jej marketingová komunikácia vnímaná na trhu Českej republiky, so zameraním na študentov (18–26 rokov) Vysokej školy ekonomickej v Prahe, ktorí spadajú do cieľového komunikačného segmentu značky OREO. Na základe nadobudnutých zistení, vyplývajúcich z analýzy komunikačnej stratégie, marketingovej komunikácie značky OREO a následnej realizácii kvantitatívneho výskumu, sú následne navrhnuté odporúčania, pre prípadné zlepšenie a zefektívnenie komunikácie značky OREO. S ohľadom na vybranú cieľovú skupinu a lokálny trh. Teoretická časť práce vysvetľuje problematiku marketingu, marketingovej komunikácie, marketingového mixu a jeho nástrojov. Praktická časť prináša informácie o značke OREO a špecifiká spojené s komunikáciou značky na českom trhu. Praktická časť obsahuje vyhodnotenie kvantitatívneho výskumu, interpretáciu výsledkov a v závere konkrétne odporúčania. Konkrétne výsledky diplomovej práce môžu byť užitočné ako pre značku OREO, tak konkurenčne pôsobiace značky na českom trhu s rovnakou cieľovou skupinou.