Komunikačná stratégia značky Oreo - Ladislavová, Simona; Tahal, Radek, 1970-; Dvořáková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Primárnym cieľom diplomovej práce je zistiť, ako je značka sušienok OREO a jej marketingová komunikácia vnímaná na trhu Českej republiky, so zameraním na študentov (18–26 rokov) Vysokej školy ekonomickej v Prahe, ktorí spadajú do cieľového komunikačného segmentu značky OREO. Na základe nadobudnutých zistení, vyplývajúcich z analýzy komunikačnej stratégie, marketingovej komunikácie značky OREO a následnej realizácii kvantitatívneho výskumu, sú následne navrhnuté odporúčania, pre prípadné zlepšenie a zefektívnenie komunikácie značky OREO. S ohľadom na vybranú cieľovú skupinu a lokálny trh. Teoretická časť práce vysvetľuje problematiku marketingu, marketingovej komunikácie, marketingového mixu a jeho nástrojov. Praktická časť prináša informácie o značke OREO a špecifiká spojené s komunikáciou značky na českom trhu. Praktická časť obsahuje vyhodnotenie kvantitatívneho výskumu, interpretáciu výsledkov a v závere konkrétne odporúčania. Konkrétne výsledky diplomovej práce môžu byť užitočné ako pre značku OREO, tak konkurenčne pôsobiace značky na českom trhu s rovnakou cieľovou skupinou.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses