Marketing neziskové organizace - Tkaczyková, Tereza (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem neziskové organizace NROS, celým názvem Nadace rozvoje občanské společnosti. Cílem práce sestavení efektivní komunikace NROS s cílovými skupinami. V první, tedy teoretické, části budou rozebírány pojmy marketing a marketingová komunikace. Dále zde bude vysvětlen pojem neziskový sektor, nadace a marketing neziskových organizací. V praktické části práce bude dominovat analýza strategie komunikace s uživateli služeb a analýza konkurence. V této části se také objeví rozhovor se zástupci neziskových organizací, které navštěvují kurzy NROS. Závěrem práce by měla být vhodná doporučení pro neziskovou organizaci, která jí pomohou se dostat do povědomí více lidí a získat více účastníků jejích kurzů.