Marketing neziskové organizace - Tkaczyková, Tereza; Procházková, Markéta; Koubková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem neziskové organizace NROS, celým názvem Nadace rozvoje občanské společnosti. Cílem práce sestavení efektivní komunikace NROS s cílovými skupinami. V první, tedy teoretické, části budou rozebírány pojmy marketing a marketingová komunikace. Dále zde bude vysvětlen pojem neziskový sektor, nadace a marketing neziskových organizací. V praktické části práce bude dominovat analýza strategie komunikace s uživateli služeb a analýza konkurence. V této části se také objeví rozhovor se zástupci neziskových organizací, které navštěvují kurzy NROS. Závěrem práce by měla být vhodná doporučení pro neziskovou organizaci, která jí pomohou se dostat do povědomí více lidí a získat více účastníků jejích kurzů.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses