Modul pro správu B2B předobjednávek v rámci e-shopového řešení wpjshop - Hauschwitz, Marek; Vojíř, Stanislav; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Plánování výroby, nakupování a předvídání poptávky jsou pro velkoobchodní prodejce důležité procesy, které do velké míry ovlivňují jejich byznys. Pro usnadnění tohoto plánování a předvídání umožňují prodejci svým B2B partnerům nakupovat zboží na leckdy i více než rok dopředu. Autor se v této bakalářské práci zabývá zakomponováním procesu velkoobchodního předobjednávání do e-commerce platformy wpjshop, a to formou modulu. Cílem práce je navrhnout a implementovat modul do platformy wpjshop, který umožní administrátorům vytvářet a spravovat B2B předobjednávky. Návrh a implementace se zakládá na požadavcích společnosti wpj a jejích zákazníků, kteří o modul mají zájem. Po implementaci modulu je autorem nasazen testovací e-shop, ve kterém je nový modul zapnut a je provedeno ověření funkčnosti.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses