Analýza interní komunikace vybrané společnosti - Kotková, Tereza; Králová, Tereza, 1978-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se věnuje interní komunikaci ve vybrané logistické organizaci. Cílem této práce je navržení změn ke zlepšení interního komunikačního procesu vybrané firmy směrem k vybrané části zaměstnanců, kteří nejsou dostupní standardním způsobem. Autorka provedla dotazníkové šetření mezi zaměstnanci zkoumaného depa, které doplnila o polostrukturované rozhovory taktéž se zaměstnanci zkoumaného depa a pracovníkem z oddělení interní komunikace, díky čemuž získala pohled na problematiku i ze strany firmy. Na základě vyhodnocení výsledků z výzkumů bylo zjištěno, že zaměstnancům chybí některé komunikační kanály a pravidelné porady. Na základě těchto zjištění navrhla autorka aplikovatelná opatření, která firmě mohou pomoci efektivně oslovovat a sdílet informace s vybranou částí zaměstnanců. Jednalo se o nové komunikační kanály, práci se zpětnou vazbou a nastavení pravidelných porad. Přínosem této diplomové práce jsou jednoduše aplikovatelné návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses