Strategická analýza společnosti MEA Water Management s.r.o. - Iliev, Šimon; Štamfestová, Petra, 1984-; Ochec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku MEA Water Management, s.r.o. Cílem je vytvořit vnitřní i vnější strategickou analýzu podniku pomocí série analýz a tím zjistit současné postavení podniku na trhu vůči jeho konkurentům a také silné a slabé stránky podniku. Práce se skládá z teoretické části, kde se autor zabývá popisem jednotlivých analýz a strategickou analýzou jako takovou, pojmy s tím spojenými a poté z praktické části, kde se využívají poznatky z části teoretické a analýzy se aplikují na podnik. Finálním přínosem práce je doporučení pro podnik, jakým směrem by se podnik měl vydat, aby posílil svou pozici na trhu vůči své konkurenci, a aby posílil své slabé stránky.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses