Účetnictví a audit fotbalových klubů - Kaplan, Daniel; Müllerová, Libuše, 1945-; Šindelář, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce je zaměřena na poskytnutí základního pohledu na podobu a fungování fotbalových klubů v České republice s primárním zaměřením na účetnictví a audit. Práce je rozdělena na tři kapitoly, kde se postupně prolíná teoretická a praktická část. Z počátku je vyobrazen základní pohled na sportovní organizace. Postupně je dále představeno také účetnictví a audit konkrétního fotbalového klubu. V průběhu práce byl proveden také výzkum, jehož výstupem je podrobný přehled účetnictví a auditu u českých prvoligových fotbalových týmů.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses