Finanční analýza společnosti SERVISBAL OBALY s.r.o. - Sedláček, David (2023)
Ve své práci se zaměřím na finanční analýzu společnosti SERVISBAL OBALY s.r.o. Provedu horizontální a vertikální analýzu jejich účetních výkazů, vypočítám poměrové ukazatele a porovnám podnik s vhodně vybranou konkurencí, nakonec vytvořím finanční plán společnosti. Zhodnocení finančního zdraví a budoucího vývoje je psané z pohledu banky a cílem je tedy posouzení, zda je analyzovaný subjekt vhodným klientem pro banku v předmětu úvěrování.