Finanční analýza společnosti SERVISBAL OBALY s.r.o. - Sedláček, David; Strobach, Jiří; Kohoutek, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Ve své práci se zaměřím na finanční analýzu společnosti SERVISBAL OBALY s.r.o. Provedu horizontální a vertikální analýzu jejich účetních výkazů, vypočítám poměrové ukazatele a porovnám podnik s vhodně vybranou konkurencí, nakonec vytvořím finanční plán společnosti. Zhodnocení finančního zdraví a budoucího vývoje je psané z pohledu banky a cílem je tedy posouzení, zda je analyzovaný subjekt vhodným klientem pro banku v předmětu úvěrování.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses